Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Assassin's Creed: Brotherhood

Elektronikë / Lojra

Assassin's Creed: Brotherhood

nga Grepi Outlet

6.600 Lekë
3.300 Lekë

Publikuesi: Ubisoft

Zhvilluesi: Ubisoft Montreal

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 16/11/2010

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.