Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Elektronikë / Lojra

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2

nga Grepi Outlet

6.600 Lekë
3.300 Lekë

Publikuesi: Ubisoft

Zhvilluesi: Red Storm Entertainment Ubisoft Paris

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 22/08/2007

Numri i Lojtareve: 4

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.