Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ridge Racer Unbounded (Limited Edition)

Elektronikë / Lojra

Ridge Racer Unbounded (Limited Edition)

nga Grepi Outlet

6.600 Lekë
3.300 Lekë

Publikuesi: Namco Bandai

Zhvilluesi: Bugbear Entertainment

Zhanret: Gara

Data e Publikimit: 27/03/2012

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.