Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Prince of Persia: The Forgotten Sands

Elektronikë / Lojra

Prince of Persia: The Forgotten Sands

nga Grepi Outlet

6.600 Lekë
3.300 Lekë

Publikuesi: Ubisoft

Zhvilluesi: Ubisoft Montreal

Zhanret: Aksion, Aventure

Data e Publikimit: 18/05/2010

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.