Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2

Elektronikë / Lojra

Naruto: Ultimate Ninja Storm 2

nga Grepi Outlet

6.600 Lekë
3.300 Lekë

Publikuesi: Namco Bandai

Zhvilluesi: CyberConnect2

Zhanret: Luftim

Data e Publikimit: 19/10/2010

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.