Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Crysis 3

Elektronikë / Lojra

Crysis 3

nga Grepi Outlet

6.600 Lekë
3.300 Lekë

Publikuesi: Electronic Arts

Zhvilluesi: Crytek Studios

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 16/02/2013

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.