Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Call of Juarez: Bound in Blood

Elektronikë / Lojra

Call of Juarez: Bound in Blood

nga Grepi Outlet

6.600 Lekë
3.300 Lekë

Publikuesi: Ubisoft

Zhvilluesi: Techland

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 30/06/2009

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.