Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Virtua Fighter 5

Elektronikë / Lojra

Virtua Fighter 5

nga Grepi Outlet

6.600 Lekë
3.300 Lekë

Publikuesi: SEGA

Zhvilluesi: SEGA-AM2

Zhanret: Luftim

Data e Publikimit: 20/02/2007

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.