Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dead Space 3

Elektronikë / Lojra

Dead Space 3

nga Grepi Outlet

6.400 Lekë
3.200 Lekë

Publikuesi: Electronic Arts

Zhvilluesi: Visceral Games

Zhanret: Aksion, Aventure

Data e Publikimit: 05/02/2013

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.