Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Batman: Arkham Asylum Game Of The Year Edition

Elektronikë / Lojra

Batman: Arkham Asylum Game Of The Year Edition

nga Grepi Outlet

6.200 Lekë
3.100 Lekë

Publikuesi: Eidos Interactive

Zhvilluesi: Rocksteady Studios

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 25/08/2009

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.