Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Tekken 6

Elektronikë / Lojra

Tekken 6

nga Grepi Outlet

6.200 Lekë
3.100 Lekë

Publikuesi: Namco Bandai

Zhvilluesi: Namco

Zhanret: Luftim

Data e Publikimit: 27/10/2009

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.