Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dragon Age: Origins

Elektronikë / Lojra

Dragon Age: Origins

nga Grepi Outlet

6.200 Lekë
3.100 Lekë

Publikuesi: Electronic Arts

Zhvilluesi: BioWare

Zhanret: RPG

Data e Publikimit: 25/10/2010

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.