Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Viking: Battle for Asgard

Elektronikë / Lojra

Viking: Battle for Asgard

nga Grepi Outlet

6.200 Lekë
3.100 Lekë

Publikuesi: SEGA

Zhvilluesi: Creative Assembly

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 25/03/2008

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.