Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Quantum Theory

Elektronikë / Lojra

Quantum Theory

nga Grepi Outlet

6.200 Lekë
3.000 Lekë

Publikuesi: Tecmo KOEI

Zhvilluesi: Team Tachyon

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 28/09/2010

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.