Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Rainbow Six: Vegas + Splinter Cell Doble Agent

Elektronikë / Lojra

Rainbow Six: Vegas + Splinter Cell Doble Agent

nga Grepi Outlet

6.000 Lekë
2.800 Lekë

Publikuesi: Ubisoft

Zhvilluesi: Ubisoft

Zhanret: Aksion, Aventure

Data e Publikimit: 24/10/2013

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.