Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Yakuza: Dead Souls

Elektronikë / Lojra

Yakuza: Dead Souls

nga Grepi Outlet

5.600 Lekë
2.800 Lekë

Publikuesi: SEGA

Zhvilluesi: SEGA

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 13/03/2012

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.