Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Grid 2 Race Day Edition

Elektronikë / Lojra

Grid 2 Race Day Edition

nga Grepi Outlet

5.700 Lekë
2.700 Lekë

Publikuesi: Codemasters

Zhvilluesi: Codemasters

Zhanret: Gara

Data e Publikimit: 28/05/2013

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.