Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kane & Lynch 2: Dog Days

Elektronikë / Lojra

Kane & Lynch 2: Dog Days

nga Grepi Outlet

4.600 Lekë
2.300 Lekë

Publikuesi: Square Enix Eidos Interactive

Zhvilluesi: Io Interactive

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 17/08/2010

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.