Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Fuse

Elektronikë / Lojra

Fuse

nga Grepi Outlet

4.600 Lekë
2.300 Lekë

Publikuesi: Electronic Arts

Zhvilluesi: Insomniac Games

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 28/05/2013

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.