Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Aliens: Colonial Marines (Limited Edition)

Elektronikë / Lojra

Aliens: Colonial Marines (Limited Edition)

nga Grepi Outlet

4.900 Lekë
2.300 Lekë

Publikuesi: SEGA

Zhvilluesi: Gearbox Software

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 12/02/2013

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.