Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Medal of Honor Warfighter (Limited Edition)

Elektronikë / Lojra

Medal of Honor Warfighter (Limited Edition)

nga Grepi Outlet

4.900 Lekë
2.300 Lekë

Publikuesi: Electronic Arts

Zhvilluesi: Danger Close

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 23/10/2012

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.