Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ride to Hell: Retribution

Elektronikë / Lojra

Ride to Hell: Retribution

nga Grepi Outlet

4.600 Lekë
2.300 Lekë

Publikuesi: Deep Silver

Zhvilluesi: Eutechnyx

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 25/06/2013

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.