Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Alpha Protocol

Elektronikë / Lojra

Alpha Protocol

nga Grepi Outlet

2.300 Lekë

Publikuesi: SEGA

Zhvilluesi: Obsidian Entertainment

Zhanret: Aksion, RPG

Data e Publikimit: 01/06/2010

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.