Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
The Darkness II

Elektronikë / Lojra

The Darkness II

nga Grepi Outlet

4.600 Lekë
2.300 Lekë

Publikuesi: 2K Games

Zhvilluesi: Digital Extremes

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 07/02/2012

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.