Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Stormrise

Elektronikë / Lojra

Stormrise

nga Grepi Outlet

4.300 Lekë
2.300 Lekë

Publikuesi: Sega

Zhvilluesi: Creative Assembly

Zhanret: Strategji

Data e Publikimit: 24/03/2009

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.