Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Singularity

Elektronikë / Lojra

Singularity

nga Grepi Outlet

4.900 Lekë
2.300 Lekë

Publikuesi: Activision

Zhvilluesi: Raven Software

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 29/06/2010

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.