Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ridge Racer 7

Elektronikë / Lojra

Ridge Racer 7

nga Grepi Outlet

4.300 Lekë
2.300 Lekë

Publikuesi: Namco Bandai

Zhvilluesi: Namco Bandai

Zhanret: Gara

Data e Publikimit: 13/11/2006

Numri i Lojtareve: 8

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.