Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ninja Gaiden 3

Elektronikë / Lojra

Ninja Gaiden 3

nga Grepi Outlet

4.900 Lekë
2.300 Lekë

Publikuesi: Tecmo

Zhvilluesi: Team Ninja

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 20/03/2012

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.