Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
NeverDead

Elektronikë / Lojra

NeverDead

nga Grepi Outlet

4.300 Lekë
2.300 Lekë

Publikuesi: Konami

Zhvilluesi: Rebellion

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 31/01/2012

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.