Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Fallout: New Vegas

Elektronikë / Lojra

Fallout: New Vegas

nga Grepi Outlet

4.300 Lekë
2.300 Lekë

Publikuesi: Bethesda Softworks

Zhvilluesi: Obsidian Entertainment

Zhanret: RPG

Data e Publikimit: 21/10/2010

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.