Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Duke Nukem Forever

Elektronikë / Lojra

Duke Nukem Forever

nga Grepi Outlet

5.300 Lekë
2.300 Lekë

Publikuesi: Take-Two Interactive

Zhvilluesi: 2K Games

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 12/06/2011

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.