Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bionic Commando

Elektronikë / Lojra

Bionic Commando

nga Grepi Outlet

5.400 Lekë
2.300 Lekë

Publikuesi: Capcom

Zhvilluesi: Capcom GRIN

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 19/05/2009

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.