Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Risen 2: Dark Waters

Elektronikë / Lojra

Risen 2: Dark Waters

nga Grepi Outlet

5.000 Lekë
2.200 Lekë

Publikuesi: Deep Silver

Zhvilluesi: Piranha Bytes Pluto 13

Zhanret: RPG

Data e Publikimit: 27/04/2012

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.