Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Resistance 2

Elektronikë / Lojra

Resistance 2

nga Grepi Outlet

5.000 Lekë
2.200 Lekë

Publikuesi: Sony Computer Entertainment

Zhvilluesi: Insomniac Games

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 04/11/2008

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.