Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Resistance: Fall of Man

Elektronikë / Lojra

Resistance: Fall of Man

nga Grepi Outlet

4.800 Lekë
2.200 Lekë

Publikuesi: Sony Computer Entertainment

Zhvilluesi: Insomniac Games

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 13/11/2006

Numri i Lojtareve: 8

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.