Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Deus Ex: Human Revolution

Elektronikë / Lojra

Deus Ex: Human Revolution

nga Grepi Outlet

5.200 Lekë
2.200 Lekë

Publikuesi: Square Enix

Zhvilluesi: Eidos Studios - Montreal

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 30/08/2011

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.