Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dark Void

Elektronikë / Lojra

Dark Void

nga Grepi Outlet

5.000 Lekë
2.200 Lekë

Publikuesi: Capcom

Zhvilluesi: Airtight Games

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 19/01/2010

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.