Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bodycount

Elektronikë / Lojra

Bodycount

nga Grepi Outlet

5.000 Lekë
2.200 Lekë

Publikuesi: Codemasters

Zhvilluesi: Codemasters Studios

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 30/08/2011

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.