Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Winter Stars

Elektronikë / Lojra

Winter Stars

nga Grepi Outlet

4.900 Lekë
2.200 Lekë

Publikuesi: Deep Silver

Zhvilluesi: 49Games

Zhanret: Sport

Data e Publikimit: 15/11/2011

Numri i Lojtareve: 4

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.