Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj
Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj Xhinse per meshkuj

Veshje / Xhinse

Xhinse per meshkuj

nga KJL & Co

3.500 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranvere - Vere 2014

Xhinse per meshkuj

Model : Indri 06 7217 RO 502

Slim Fit

Me rrotura

Masat : 30, 31, 32, 33, 34, 36, 38

Cmimi : 3.500 Leke / 25 Euro