Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pompë elektrike gjiri Avent New Pompë elektrike gjiri Avent New
Pompë elektrike gjiri Avent New Pompë elektrike gjiri Avent New

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Pompë elektrike gjiri Avent New

nga Grepi Outlet

16.990 Lekë

Pompë elektrike gjiri Avent New SCF332/01. Ka tre vendosje shpejtësie që ndërsa ju rehatoheni ajo bënë punën e saj, përmban një jastëk masazhi që stimulon rrjedhjen e qumështit,