Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Sterilizues me avull 4/1 Avent Sterilizues me avull 4/1 Avent Sterilizues me avull 4/1 Avent Sterilizues me avull 4/1 Avent Sterilizues me avull 4/1 Avent
Sterilizues me avull 4/1 Avent Sterilizues me avull 4/1 Avent Sterilizues me avull 4/1 Avent Sterilizues me avull 4/1 Avent Sterilizues me avull 4/1 Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Sterilizues me avull 4/1 Avent

nga Grepi Outlet

14.990 Lekë

Sterilizues me avull 4/1 Avent SCF286/03. Sterilizuesja ka tre madhësi:
1. Konfigurimi më kompakt, i përkryer për sterilizues fallco dhe pajisje të vogla të tilla.
2. Për pompat e gjirit, thika, pirunë dhe lugë.
3. Madhësinë më të madhe, për të sterilizuar një ngarkesë të plotë të 6 shishe dhe pajisje
4. Mbajtësen për shishet e biberonit që mund të përdoret lehtë edhe në pjatalarëse.