Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bebe monitor digital Avent Bebe monitor digital Avent
Bebe monitor digital Avent Bebe monitor digital Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Bebe monitor digital Avent

nga Grepi Outlet

16.950 Lekë

Bebe monitor digital Avent SCD535/00

Dimension: 12.2 x 7.5 x 6.2 inches

Sensor teknologjie: Temperature dhome

Ekrani: I Bardhe, I Zi,

Surs energjie: Bateri te rikarikueshme

Nr Kanalesh: 120

Additional product features: Kursen energjine, Musik, Drite nate.