Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bebe monitor analog Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Bebe monitor analog Avent

nga Grepi Outlet

12.900 Lekë

Philips Avent SCD505/00 Monitor Foshnja Super Sensitive është një kristal e qartë DECT Foshnja Monitor Digital Audio e cila është projektuar për të dëgjuar tingujt e vegjël në mënyrë që prindërit janë të jenë ne dijeni se fëmija i tyre është i sigurt. Ky monitor është ndërtuar nga një ekip i cili kujdeset dhe ka menduar ti ndihmojë prindërit. Philips Avent ka projektuar këtë monitor të ketë një gamë të gjatë kështu që prindërit nuk duhet të jenë të mbyllur për të qëndruar në një distancë të caktuar. Ky monitor Avent është në gjendje të lidhë deri në 330m larg dhe është i pajisur me një dritë kështu që prindërit mund të sigurojnë se ata janë të lidhur me njësinë e foshnjës. Njësia prind furnizohet me bateri të rikarikueshme. Njësia Foshnja merr 4 x bateri AA Alkaline Avent kanë vënë gjithashtu eshte përpjekur të bërë këtë monitor si konsum të ulët pa minimizuar punën me ide të tilla si duke përdorur më pak energji, me një varg të shkurtër.