Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Sterilizues elektrik Avent Sterilizues elektrik Avent Sterilizues elektrik Avent
Sterilizues elektrik Avent Sterilizues elektrik Avent Sterilizues elektrik Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Sterilizues elektrik Avent

nga Grepi Outlet

11.990 Lekë

Sterilizues elektrik Avent SCF284/03. Sterilizuesja ka tre madhësi:
1. Konfigurimi më kompakt, i përkryer për sterilizues fallco dhe pajisje të vogla të tilla.
2. Për pompat e gjirit, thika, pirunë dhe lugë.
3. Madhësinë më të madhe, për të sterilizuar një ngarkesë të plotë të 6 shishe dhe pajisje