Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Zierëse dhe blender Avent Zierëse dhe blender Avent Zierëse dhe blender Avent Zierëse dhe blender Avent Zierëse dhe blender Avent
Zierëse dhe blender Avent Zierëse dhe blender Avent Zierëse dhe blender Avent Zierëse dhe blender Avent Zierëse dhe blender Avent

Elektroshtëpiake / Grirëse Perimesh

Zierëse dhe blender Avent

nga Grepi Outlet

14.990 Lekë

Zierëse dhe blender Avent SCF870/22. Përshtatet lehtë për dy funksione: për të zierë perime të freskëta dhe mjafton ta kthesh pjesën ku mbahen perimet dhe zierësja kthehet në blender. Fuqia është 400W, për 5-20 minita mund të ziejë produktet sipas llojit të tyre, dhe shumë lehtë perimet coptohen nga thikat e mprehta.