Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pompë elektrike gjiri Avent Pompë elektrike gjiri Avent
Pompë elektrike gjiri Avent Pompë elektrike gjiri Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Pompë elektrike gjiri Avent

nga Grepi Outlet

13.990 Lekë

Pompë elektrike gjiri Avent SCF312/01. Pompë elektrike me shpejtësi të rregullueshme dhe funksion të kujtesës që mëson dhe vazhdon ritmin tuaj të pompimit. Masazhon lehtë me pesë petale është projektuar për rehati optimale.