Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bebe monitor analog Avent Bebe monitor analog Avent
Bebe monitor analog Avent Bebe monitor analog Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Bebe monitor analog Avent

nga Grepi Outlet

13.990 Lekë

Bebe monitor analog Avent SCD480. Njësia fëmijës ka një paketë me bateri të rikarikueshme që mund të plotësohen nëpërmjet përshtatësit.
Kur paketë bateris është plotësisht e ngarkuar, ju mund të përdorni njësin e fëmijës LAN për 10 orë. Ajo merr të paktën 14 orë karikim. Përdoret për rreth 200 metra distancë.