Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bebe monitor analog Avent Bebe monitor analog Avent
Bebe monitor analog Avent Bebe monitor analog Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Bebe monitor analog Avent

nga Grepi Outlet

16.990 Lekë

Bebe monitor analog Avent SCD510. Ka teknologjinë Dect që nuk lejon ndërhyrje nga rrjete të tjera si celularë, dhe ju jep siguri që vetëm ju dëgjoni fëmijën tuaj.