Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pantallona për Femra Pantallona për Femra Pantallona për Femra Pantallona për Femra Pantallona për Femra Pantallona për Femra
Pantallona për Femra Pantallona për Femra Pantallona për Femra Pantallona për Femra Pantallona për Femra Pantallona për Femra

Veshje / Pantallona Doku

Pantallona për Femra

nga KJL & Co

2.900 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranverë -Verë 2014

Pantallona dok për femra

Model : Sovjeta 13 D-F-CAROL K/T232

Super Slim Fit

Me motive

Masat : 24, 25, 26, 27

Cmimi : 2.900 Leke